Zoeken

Advocaat omgeving Brussel

Home / Advocaat omgeving Brussel

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Als u een advocaat nodig heeft in de omgeving van Brussel, maakt u een afspraak bij Caluwaerts Uytterhoeven. Onze advocatenpraktijk met kantoren in Antwerpen en Brussel heeft verschillende experts in diverse werkdomeinen. Maak online een afspraak en dan helpen we u spoedig verder.

Als ondernemer een advocaat nodig in de omgeving van Brussel? Ga voor een gespecialiseerd kantoor

Als ondernemer weet u dat de regelgeving constant verandert. Hierbij vindt u het uiteraard belangrijk om altijd correct te werk te gaan. Is er recent iets gewijzigd aan het bouwrecht, ondernemingsrecht, transportrecht of aan arbeidsvragen? Heeft u hieromtrent vragen en heeft u daarom een advocaat nodig in de omgeving van Brussel? We beschikken over verschillende advocaten die allemaal expert zijn in een bepaald domein. Zo bent u er bij ons altijd zeker van dat uw onderneming advies op maat krijgt.

Hulp bij de verdediging tijdens rechtszaken

Onze advocaten bieden u een professioneel en gepast advies in verschillende domeinen. Daarnaast helpen ze u ook bij de verdediging van diverse soorten geschillen bij de vrederechter of de burgerlijke rechtbank. Ook helpen we als uw onderneming in moeilijkheden zit. Dit kan bijvoorbeeld door het aanvragen van een gerechtelijke organisatie of een vrijwillige vereffening.


Maak een afspraak voor al uw juridische vraagstukken

Bij onze dienstverlening, stellen we uw rechten en belangen altijd voorop. Dit bij de meest complexe, juridische situaties. Heeft u een advocaat nodig in de omgeving van Brussel? Maak dan een afspraak in ons kantoor op de Reyerslaan door te bellen naar +32 3 448 49 92 of vul het contactformulier in.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak