Zoeken

Juridisch advies ondernemers

Home / Juridisch advies ondernemers

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Voor goed juridisch advies aan ondernemers en goede begeleiding van ondernemers bent u bij Caluwaerts Uytterhoeven op de juiste plek. Onze advocaten zijn namelijk specialisten op het gebied van ondernemingsrecht. Kwalitatief goed advies, ad-rem en snel, dát is wat de onderneming vraagt. Bij Caluwaerts Uytterhoeven bieden wij u daarom bijstand en juridisch advies bij alle gerechtelijke procedures die komen kijken bij het beheren van een eigen onderneming.

Goed juridisch advies aan en goede begeleiding van ondernemers: Caluwaerts Uytterhoeven staat voor u klaar

Bent u eigenaar van een eigen onderneming? Daar komt ontzettend veel bij kijken. Hoewel u wellicht graag alles zelf wilt doen, kan het soms erg prettig zijn samen te werken met een specialist. Caluwaerts Uytterhoeven weet alles van de wetgeving omtrent het ondernemersrecht en kan u dan ook helpen bij het onderhandelen met partijen waarmee u te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Het oprichten en besturen van een vennootschap en het oplossen van geschillen;
  • Het herstructureren van een vennootschap;
  • Handelsrecht en geschillen;
  • Consumentenbescherming en mededinging marktpraktijken;
  • Intellectueel eigendom;
  • Arbitragerecht en onderhandelingen.

Wij bieden dan ook goed juridisch advies aan en goede begeleiding van ondernemers, in welke branche u ook werkzaam bent.

 

Vragen aan Caluwaerts Uytterhoeven?

Bij Caluwaerts Uytterhoeven bieden wij niet alleen goed advies aan ondernemers. Wij hebben een zeer brede dienstverlening. Wilt u daar meer over weten of heeft u vragen aan Caluwaerts Uytterhoeven? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Ondernemingsrecht Antwerpen | Ondernemingsrecht Brussel | Ontbinding vennootschap
1

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak