About

Caluwaerts Uytterhoeven werd opgericht anno 2001, door Mtr. Kristiaan Caluwaerts en Mtr. Kristof Uytterhoeven met balie-ervaring sinds 1993. Inmiddels bestaat het kantoor reeds 17 jaar. Op 1 april 2013 richtte Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten de vennootschapsentiteit Legal Office CVBA op, die de cliënten van Mtr. Kristiaan Caluwaerts en Mtr. Kristof Uytterhoeven verenigt.

Over de jaren heen hebben de twee stichtende partners zich omringd met bekwame medewerkers. In 2015 vervoegde Mtr. Ignace Kroos het kantoor als derde partner, gevolgd door Mtr. Steven Slachmuylders als vierde partner in juni 2016. Per juni 2017 werd Mtr. Yannick Grauwels tevens partner. Momenteel bestaat het kantoor uit een team van 16 meertalige advocaten, die elkeen gespecialiseerd zijn in een specifiek werkdomein. Vandaag heeft het kantoor twee vestigingen die vlot bereikbaar zijn te Antwerpen, en te Brussel. Zo kan het kantoor op het gehele Belgische grondgebied actief zijn in het Nederlands en het Frans.

Sinds de start werkte het kantoor rond vier werkdomeinen: ondernemingsrecht, bouwrecht, transportrecht en arbeidsrecht. Zo kunnen de betrokken advocaten zich verdiepen in elk aspect van uw dossier zonder evenwel de globale aanpak ervan uit het oog te verliezen.

Caluwaerts Uytterhoeven is hoofdzakelijk gericht op ondernemers en institutionele cliënten. Daarnaast richt het kantoor zich op particulieren die behoefte hebben aan nauwgezette juridische begeleiding, en aan een team van gekwalificeerde, ervaren advocaten voor een gedegen procesvoering. Wegens de juridisering van de samenleving en de stijgende complexiteit van bedrijfsvoering is juridisch advies onmisbaar. Het kantoor staat klaar om uw rechten en belangen te verdedigen.

Know-how, ervaring en transparantie in de behandeling van uw dossiers is uw bekommernis als rechtzoekende en het uitgangspunt van het kantoor.

Toenemende internationalisering is een feit, zowel in het bedrijfsleven als in particuliere relaties. Daarom is het kantoor trots Belgisch lid te zijn van LawExchange International, een vooraanstaand netwerk van advocatenkantoren van Europa tot Amerika, en van Azië tot en met Australië. Het advocatenkantoor behandelt regelmatig dossiers met een internationaal karakter.

Deze website geeft u een introductie in de werking en samenstelling van Caluwaerts Uytterhoeven. Aarzel niet om ons verder te contacteren en vraag een afspraak in één van onze kantoren om advies op maat in uw dossier te verkrijgen.
 
Caluwaerts Uytterhoeven: winning together