Zoeken

Home  /  Knowledge sharing  /  Media

Media

Z-Legal 2020

Vanaf 4 september is ons kantoor weer vier weken lang te zien op Kanaal Z. De coronacrisis heeft een grote impact gehad op de economie en het bedrijfsleven. Hoe komt u als onderneming deze moeilijke periode door en wat zijn de juridische aandachtspunten? Ook in juni verscheen ons kantoor ook elke vrijdagavond op Z-Legal. Herbekijk alle interviews van beide periodes hier: 


Tips

Een juridische vraag en op zoek naar een concreet antwoord? Onze advocaten geven u korte tips in diverse vakdomeinen.

Z-Legal 2019

Kanaal Z zond in juni en september 2019 elke vrijdagavond de rubriek Z-Legal uit. Daarin brachten onze advocaten duiding bij een reeks nieuwe wetten en regelgevingen die van belang zijn voor ondernemingen. Ook werden enkele bouw- en vastgoed onderwerpen belicht. Wat is er veranderd en wat is de impact voor uw onderneming? Herbekijk de interviews hier:


We love to share our expertise

Als kantoor vinden wij het belangrijk om onze kennis met u te blijven delen. In deze explainer video's behandelen wij onze kantoorspecialisaties en juridische evoluties.


Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak