Onderneming in moeilijkheden

Is uw onderneming in moeilijkheden geraakt? Dan wilt u hiervoor natuurlijk een goede oplossing vinden, maar dat kan erg moeilijk zijn. Met de hulp van Caluwaerts Uytterhoeven valt er een last van uw schouders: u hoeft namelijk niet alles zelf uit te zoeken. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossingen voor uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld het herstructureren van een vennootschap, maar ook een overname of vereffening zijn. Onze gekwalificeerde advocaten beschikken over de juiste knowhow en ervaring én zij zorgen voor een transparante behandeling van uw dossiers.

Uw onderneming in moeilijkheden: wat nu?

Het kan voorkomen dat uw onderneming in moeilijkheden is geraakt. Door de continue veranderende economie wordt uw bedrijf wellicht regelmatig onderworpen aan wisselend succes, waardoor het kan zijn dat het onmogelijk is op een bepaald moment een winstoogmerk te realiseren. Dat hoeft echter niet het faillissement van uw onderneming te betekenen. Schakelt u de hulp van Caluwaerts Uytterhoeven, dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld bijstaan bij het aanvragen van een gerechtelijke organisatie (WCO) of een vrijwillige vereffening.

Uw rechten en belangen staan voorop

Kiest u voor Caluwaerts Uytterhoeven, dan weet u zeker dat u duidelijkheid wordt geboden in complexe situaties. Uw rechten en belangen staan daarbij altijd voorop. Wilt u Caluwaerts Uytterhoeven inschakelen omdat uw onderneming in moeilijkheden verkeert? Maar wilt u eerst meer informatie over onze dienstverlening ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Specialist in bouwrecht
Ervaren advocaten
Advies op maat
 
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
   
Alle velden zijn verplicht