Over ons

Het Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven werd opgericht anno 2001, waarbij de initiële 2 partners gezamenlijk 44 jaar balie-ervaring bundelden. Inmiddels bestaat het kantoor 15 jaar en hebben Mr. Caluwaerts en Mr. Uytterhoeven elk 19 jaar balie-ervaring.

Sedert 1 april 2013 richtte Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten samen de vennootschapsentiteit Legal Office CVBA op, die de cliënten van Meester Kristiaan Caluwaerts en Meester Kristof Uytterhoeven verenigt. In 2015 nam Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten een derde partner, Meester Ignace Kroos, aan boord en sinds juni 2016 vervoegde Meester Steven Slachmuylders het kantoor als vierder partner.

Hoofdzakelijk is het advocatenkantoor gericht op ondernemers en institutionele cliënten. Daarnaast richt het kantoor zich ook op particulieren die behoefte hebben aan een nauwgezette juridische begeleiding wegens de verdere juridisering van de samenleving en de stijgende complexiteit van de bedrijfsvoering, en aan een team van gekwalificeerde en ervaren advocaten voor een gedegen procesvoering.

Know-how, ervaring, en transparantie in de behandeling van uw dossiers is uw bekommernis als rechtzoekende, en het uitgangspunt van het advocatenkantoor.

Een toenemende internationalisering is een feit, zowel in het bedrijfsleven, als in particuliere relaties. Daarom is het advocatenkantoor trots lid te zijn van LawExchange International, een vooraanstaand netwerk van advocatenkantoren doorheen Amerika, Europa, Azië en Australië. Het advocatenkantoor behandelt regelmatig dossiers met een internationaal karakter.

Deze website geeft u een introductie in de werking en de samenstelling van het Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Een introductiegesprek met één van de advocaten, bekomt u door eenvoudige afspraak met het secretariaat van het kantoor.