ZoekenHome  /  Over ons  /  Nieuws  /  2022 Guide to Enforcing Foreign Judgments

2022 Guide to Enforcing Foreign Judgments

In een steeds meer geglobaliseerde wereld is het uiterst belangrijk te begrijpen wat er komt kijken bij het ten uitvoer leggen van vonnissen tegen buitenlandse vermogensbestanddelen. Aangezien er geen wereldwijd systeem is voor de tenuitvoerlegging van een vonnis, moet men vaak in meerdere jurisdicties verhaal zoeken en zich bewust zijn van de verschillende vereisten in deze jurisdicties.

LawExchange International is verheugd de eerste "Guide to Enforcing Foreign Judgments" te kunnen publiceren. De publicatie bevat bijdragen van dertien bij LEI aangesloten kantoren en geeft een overzicht van de wetgeving met betrekking tot de tenuitvoerlegging van buitenlandse vonnissen in verschillende jurisdicties over de hele wereld. De gids laat zien hoe de LEI-kantoren hun cliënten toegang kunnen bieden tot toonaangevende advocaten om hun behoeften wereldwijd te vervullen. 

Als trots lid van LawExchange International zijn wij verheugd te hebben meegewerkt aan deze publicatie. Wij kijken ernaar uit om onze kennis en expertise te delen met onze cliënten en met het wereldwijde netwerk van LEI.

Hartelijk dank aan de hoofdredacteur, Christophe Shammas van Loopstra Nixon LLP, die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de organisatie en totstandkoming van deze publicatie.

Klik hier om de publicatie te lezen.


Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak