Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Berk kijkt terug op zijn parcours bij ons kantoor

Berk kijkt terug op zijn parcours bij ons kantoor

Nu het einde van mijn baliestage nadert, de zomervakantie lonkt en ik uitkijk om nadien de samenwerking verder te zetten als volwaardig medewerker, kijk ik graag even terug op het parcours dat ik de afgelopen jaren heb mogen afleggen bij Caluwaerts Uytterhoeven.

Als kersvers afgestudeerde jurist met een major in het ondernemingsrecht en minor in fiscaal recht, alsook reeds met voorgaande ervaring in M&A, vond ik al snel mijn stageplaats bij Caluwaerts Uytterhoeven, dat naast haar doorgedreven expertise in overheidsopdrachten en bouwrecht ook een sterk uitgebouwde tweede pilaar heeft in het ondernemingsrecht (corporate, M&A, faillissementsrecht etc.).

Al snel merkte ik dat er bijzonder veel ruimte was voor stagiairs om hun eigen parcours mee uit te stippelen. Wie veel nood had aan begeleiding, opvolging en nazicht kreeg die probleemloos. Wie zoals ikzelf liever meer zelfstandig werkt, kon als het ware meteen in het diepe water duiken. Reeds sedert het prille begin werden mij “complexe” dossiers toevertrouwd, waar ik veel voldoening, kennis en vooral zelfvertrouwen uit heb kunnen putten.

Dankzij mijn opleiding bij Caluwaerts Uytterhoeven, waar ik vooral heb samengewerkt met Noëmi en Kristiaan, heb ik gemerkt dat ik op amper drie jaar tijd enorm ben gegroeid, jammer genoeg niet in lengte doch wel in kennis en qua persoon. Tevens heb ik mee de M&A-praktijk kunnen versterken en doen uitgroeien, waardoor wij thans steeds meer grote dossiers kunnen behandelen.

Gedurende de afgelopen drie jaar heb ik meegemaakt hoe het kantoor heeft bevestigd als volwaardige speler in het Antwerpse advocatenlandschap en daarbuiten, waarbij onze groep – zelfs na de gekende corona-omstandigheden - via teambuildings, skireizen en andere activiteiten toch bijzonder hecht is gebleven. En de gestage groei zet zich voort.

Bij mijn reflectie over mijn periode als advocaat-stagiair bij Caluwaerts Uytterhoeven valt mij vooral op dat ik veel van mijn collega’s thans tot mijn vrienden kan rekenen, een privilege dat men niet in elk kantoor terugvindt.

Interesse geprikkeld? Wil jij, net als Berk, deel uit maken van ons gedreven en hecht team ondernemingsrecht? Check snel onze openstaande vacatures.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak