Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Nieuwe publicaties team overheidsopdrachten

Nieuwe publicaties team overheidsopdrachten

De collega’s van het team overheidsopdrachten schreven recent twee bijdragen in het Jaarboek Overheidsopdrachten 2021-2022, een juridische bestseller met het laatste nieuws over overheidsopdrachten op Belgisch en Europees niveau.

Stephanie Moras en Kristof Uytterhoeven penden een bijdrage neer over “De indieningsvoorwaarden voor klachten en verzoeken: een reis met hindernissen?” Jochen Ooms en Sophie Goossens bogen zich over de “Schadebeperkingsplicht bij een onwettige gunning?

Daarnaast werden twee rechtsleerbijdragen van Stephanie Moras en Kristof Uytterhoeven gepubliceerd in het Tijdschrift voor Bouwrecht en Onroerend Goed, kortweg TBO. Ze schreven over de wijziging van de Overheidsopdrachtenwet door de wet van 18 mei 2022 en de verlenging van de uitvoeringstermijn van een overheidsopdracht wegens laattijdige goedkeuring van tekeningen, andere documenten of voorwerpen door de aanbesteder.

Bijstand of advies nodig in deze materies? Onze specialisten helpen u graag verder! Stel uw vraag via deze link

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak