Zoeken

Home  /  Sectoren  /  Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling

Via arbeidsbemiddeling komen werknemers en werkgevers met elkaar in contact. De manieren waarop zij met elkaar in contact kunnen komen, zijn uiteraard zeer divers. Dit kan namelijk op basis van personeelsadvertenties, relationele netwerken, open sollicitaties en socialenetwerksites zoals LinkedIn, maar ook via arbeidsbureaus zoals de VDAB of private uitzend- of detacheringsbureaus. 

Het spreekt voor zich dat men hierbij steeds rekening dient te houden met een hele resem aan specifieke regels. Bij een grensoverschrijdende tewerkstelling is er bovendien sprake van een internationaal- of Europeesrechtelijke dimensie. Een gepaste begeleiding bij dit kluwen van regels door een advocaat die onderlegd is in deze specifieke materie is dan ook onontbeerlijk. Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is door haar expertise in deze sector dan ook uw geknipte juridische partner.

Onze specialisten

Kristiaan Caluwaerts
Kristiaan Caluwaerts
Senior partner

Gespecialiseerd in: ondernemingsrecht, handelsrecht, insolventierecht, M&A, vastgoedrecht

Lees meer
Els Zegers
Els Zegers
Lead lawyer

Gespecialiseerd in: overheidsopdrachten, arbeidsrecht

Lees meer

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak