Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Els Zegers

Els Zegers

Els Zegers behaalde in 2014 met onderscheiding haar masterdiploma in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, na eerder reeds met succes een zowel een bacheloropleiding in de Rechten als een bacheloropleiding in de Journalistiek te hebben voltooid.

Tijdens haar masterjaren aan de Universiteit Antwerpen opteerde zij voor een major in het publiekrecht en een minor in het internationaal en Europees recht.

In 2015 vatte zij haar stagejaren als advocaat bij de Antwerpse balie aan en heeft zij zich verdiept in onder meer het individueel en collectief arbeidsrecht.

Els Zegers vervoegde in 2016 het kantoor Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten, waar zij zich voornamelijk toelegt op dossiers aangaande het publiekrecht, en meer bepaald overheidsopdrachten, en het individueel en collectief arbeidsrecht. In 2024 werd Els benoemd tot lead lawyer.

Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak