Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Matthias Verbergt

Matthias Verbergt

Matthias Verbergt studeerde in 2013 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, maar koos initieel voor een ander carrièrepad. 

Na bijkomende studies Internationale Betrekkingen en Journalistiek aan Sciences Po in Parijs, ging hij aan de slag als journalist bij The Wall Street Journal. In 2017 maakte hij de overstap naar de Wetstraatredactie van De Standaard, waar hij adjunct-chef werd en onder meer het justitiebeleid en institutionele zaken opvolgde. Hij won in 2018 de Belfius-persprijs voor schrijvende journalistiek.

In oktober 2022 besloot Matthias alsnog de sprong naar de advocatuur te wagen. Tijdens zijn rechtenopleiding verdiepte hij zich in het bestuurs- en grondwettelijk recht en liep hij stage bij de Raad van State. In lijn daarmee houdt hij zich bij Caluwaerts Uytterhoeven bezig met onder meer omgevings- en overheidsopdrachtenrecht, naast andere publiek- en bouwrechtelijke kwesties.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak