Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Olivier Nys

Olivier Nys

Olivier Nys studeerde in juni 2022 met onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Rechten. Daarnaast behaalde hij tevens een Bachelor Expeditie-Distributie en Transport van de Karel de Grote Hogeschool en heeft hij 15 jaar ervaring in andere sectoren.

Tijdens zijn studies verdiepte Olivier zich in het handelsrecht, vennootschapsrecht en financieel recht en volgde hij een module van het Engelstalige Masters of Laws-programma. Met “Dispute Settlement and International Commercial Transactions” kreeg hij een goed inzicht in de internationale aspecten die aan bod komen bij handelsovereenkomsten.

Door zijn eerdere ervaringen is het vanzelfsprekend dat hij een grote affiniteit heeft met het ondernemingsrecht en het transport- en scheepvaartrecht.

Op kantoor versterkt hij de vakdomeinen ondernemen, logistiek, transport en verkeer en vennootschapsrecht onder leiding van Mr. Ignace Kroos.

Olivier vervoegde het kantoor in september 2022 en is sindsdien advocaat aan de balie te Antwerpen.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak