Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Tom Janssens

Tom Janssens

Tom behaalde in 2020 zijn Master in de Rechten, specialisatie ondernemingsrecht, met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens deze master studeerde hij een semester aan de Université Toulouse 1 Capitole, waar hij in het Frans een opleiding Ondernemings- en Europees recht volgde. 

Aanvullend bekwaamde hij zich in het Europees en Internationaal recht via een tweede master aan de VUB, dewelke hij in 2021 eveneens met onderscheiding afrondde. Aansluitend vervoegde Tom een middelgroot Antwerps kantoor alvorens in oktober 2022 ons kantoor te vervoegen.

Tijdens zijn studies deed Tom enkele stages bij advocatenkantoren en werkte hij reeds als legal advisor voor ondernemingen. Vanzelfsprekend versterkt Tom dan ook de vakdomeinen ondernemen en insolventie & herstructurering onder leiding van Mr. Kristiaan Caluwaerts.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak