Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Ignace Kroos

Ignace Kroos

Ignace Kroos is advocaat aan de balie van Antwerpen en sedert februari 2014 actief binnen ons kantoor. Per 1 april 2015 is hij er tevens toegetreden als partner.

In 2009 bekwam hij aan de Universiteit Antwerpen met onderscheiding zijn Master in de Rechten waar hij zich in zijn masterjaren specialiseerde in het ondernemingsrecht.

Nadien behaalde Ignace aan dezelfde universiteit eveneens met onderscheiding zijn Master na Master Zee- en Vervoerrecht. De universiteit droeg toen zijn thesis "Het CMNI: een eenheidsloze unificatie” voor voor de Prijs ‘Fonds Belgische Rijnvaart’.

Ignace Kroos.pdf
(119,57 KB)

Alvorens hij Caluwaerts Uytterhoeven vervoegde, genoot Ignace jarenlang een doorgedreven opleiding binnen een notoir Antwerps maritiem kantoor.

Naast zijn bijzondere interesse voor binnenvaart-, wegvervoer-, maritiem en logistiekrecht, focust zijn praktijk zich eveneens op het handels- en vennootschapsrecht in brede zin. Hij adviseert, redigeert sluitende contracten en vertegenwoordigt zijn cliënten voor de nationale rechtbanken.

Een snelle en kwaliteitsvolle advies- en dienstverlening met oog voor een (proces)tactische dossierbenadering is voor Ignace essentieel. De actieve en persoonlijke ondersteuning van zowel zijn particulier als professioneel nationaal en internationaal cliënteel is voor hem één van de bouwstenen van een succesvolle samenwerking.

The Legal 500, een wereldwijd toonaangevende referentielijst inzake advocatenkantoren, beveelt Ignace eveneens aan in het expertisegebied Maritiem en Transport.


Publicaties

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak